Natúr tea Mezei zsurlófű 50g
Ár:
300 Ft
(236 Ft + ÁFA)
Cikkszám: | Rex-mezei zsurló |
Elérhetőség: | Raktáron |
Szállítási díj: | 991 Ft |
Várható szállítás: | 2024. december 23. |
Gyártó: | Gyógytea vállalkozás |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 6.000,00 Ft/kg |
|
Leírás és Paraméterek
Elsősorban veseműködés javítására szolgál, vízhajtó hatása kísérletileg igazolt. Vesekövet, vesehomokot lehet vele elhajtani, mindenféle húgyúti fertőzést megszüntetni.
Szilícium és szerves ásvány tartalma miatt kiváló tonizáló, erősítő hatású. A romák salátaként fogyasztják zsenge termőhajtásait ebből a célból. Csontok, köröm erősítésére is használjuk. Csontritkulás esetén porrá őrölve kell fogyasztani. Jó vérzéscsillapító orrvérzés, tüdővérzés, bőséges havivérzés esetén.
Általános tisztítója a szervezetnek, segít a lerakódott zsírok oldásában, ezért fogyasztó hatása is van. Tüdőbajra is ajánlják. Köszvény, reuma esetén is alkalmazzák. Fogszuvasodást is meg lehet vele előzni.
Szilícium és szerves ásvány tartalma miatt kiváló tonizáló, erősítő hatású. A romák salátaként fogyasztják zsenge termőhajtásait ebből a célból. Csontok, köröm erősítésére is használjuk. Csontritkulás esetén porrá őrölve kell fogyasztani. Jó vérzéscsillapító orrvérzés, tüdővérzés, bőséges havivérzés esetén.
Általános tisztítója a szervezetnek, segít a lerakódott zsírok oldásában, ezért fogyasztó hatása is van. Tüdőbajra is ajánlják. Köszvény, reuma esetén is alkalmazzák. Fogszuvasodást is meg lehet vele előzni.
Felhasználási javaslat | Egy evőkanálnyi natúr teához 2-4 dl vizet használunk fel. |
Forrázat készítése virágokból, levelekből, füvekből, illóolajat tartalmazó termésekből(édeskömény, ánizs-termés) | A forrásban lévő vízzel leforrázzuk a teát, lefedjük, 10-15 percig állni hagyjuk, majd lehűtjük. |
Főzet készítése gyökerekből, kérgekből, fás növényi részekből főzetet készítünk | A forrásban lévő vízhez a teát hozzáadjuk, az edényt lefedjük, majd lassú tűz mellett még 5-10 percig forraljuk, majd félrerakjuk, 15-30 perc után lehűtjük. |
Áztatás készítése | azokat a teákat, melyek érzékenyek a magasabb hőre, áztatással készítjük(csipkehús,fagyöngy). A teát 6-8 óráig áztatjuk langyos vízben, majd felmelegítjük (de nem forraljuk). |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!