Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.
Menü
Ár:
1.350 Ft (1.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: Rex-0sonkapac
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 950 Ft
Várható szállítás: 2022. október 04.
Gyártó: Herbária
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 6.750,00 Ft/kg

Leírás és Paraméterek

Összetevők koriandertermés, boróka tobozbogyó, tartósítószer:kálium-nitrát, kerti kakukkfű, kerti bazsalikomfű, borsikafű, majoranna, köménytermés.
Felhasználási javaslat A pác felét 3 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a szokásos módon a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pác másik felét 5 nap múlva 6 liter vízben felfőzzük és kihűlés után a húsra öntjük. Ízlés szerint borsot, babérlevelet és fokhagymát főzhetünk a pácban. Salétromsót nem szabad a pácba tenni, mert abból éppen a megengedett mennyiséget tartalmazza! Ha a páclé nem lepi el a húst, naponta forgatni kell! A pácolás befejeztével a húst lecsöpögtetjük, felakasztjuk, két napon át szikkasztjuk és csak azután füstöljük. Füstöléskor az aroma fokozása érdekében hinthetünk naponta 1-2 maroknyi borókabogyót a parázsra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés